21 Zonnegroeten op 21 juni, laat je innerlijke licht stralen! | Yoganice life

datum: woensdag 21 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
21 Zonnegroeten op 21 juni laat je innerlijke licht stralen | Yoganice life

3 jaar geleden riep de Indiase premier Modi op 21 juni Internationale Yogadag in het leven. Op de langste dag van het jaar laten we onze innerlijke licht iets meer stralen! Met z'n allen op deze dag onze aandacht gericht op Yoga en Meditatie met als doel een betere wereld die begint bij jezelf. In alle spirituele tradities staan licht en zon voor kracht, vernieuwing en hoop.

Door Deugdenyoga te doen word je bewuster: bewuster van je eigen levensenergie, je liefde, je compassie, je innerlijke licht/kracht, van de wereld om je heen.

Bij deze nieuwe yogavorm staat in iedere les een innerlijke kracht – een deugd – centraal bijvoorbeeld moed, vertrouwen, openheid, vreugde of creativiteit. Met de Deugdenyoga, worden de diepere betekenissen van een deugd geïntegreerd in houdingen, meditaties en affirmaties.
Je wordt bewust van al het moois dat in je verborgen ligt. Doordat je meer je innerlijke schatten leert kennen, kun je deze ook makkelijker in je dagelijkse leven inzetten. Bewust of onbewust.
Tegelijkertijd geniet je van de vele positieve effecten van yoga op de gezondheid en ontspanning. Je zult je niet alleen lichamelijker fitter voelen, ook mentaal en emotioneel komt er meer energie en ruimte vrij.

Het doel van yoga is het ervaren van eenheid in het lichaam, eenheid van lichaam en geest, eenheid met de ander.

bron: https://www.facebook.com/events/1741824089168877/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam