Amsterdam Wine Festival - Oogstfeesten Noordelijk Halfrond | Westergasfabriek Amsterdam

datum: vrijdag 29 september 2017

Amsterdam Wine Festival - Oogstfeesten Noordelijk Halfrond | Westergasfabriek Amsterdam

Beste wijnliefhebbers!

Na het succes van de oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond, viert Amsterdam Wine Festival eind september ook de oogstfeesten van het Noordelijk Halfrond. Dat wordt dus volop genieten van het beste boven de evenaar!

Zet je schrap, want wij trekken alle registers open voor deze tweede editie. Natuurlijk komen er prachtige wijnlanden als Frankrijk, Italië en Spanje aan bod, maar denk ook aan parels als Oostenrijk, Kroatië of een wijngebied als Californië. Verwacht meer wijnen, meer workshops en nog meer beleving. Dit wordt maximaal genieten voor elke wijnliefhebber!

Wij zijn ontzettend blij met alle leuke en positieve reacties die wij hebben gehad, maar natuurlijk zijn er ook verbeterpunten te noemen. De wachttijden bij de bar op de piekmomenten, de samenstelling van het foodmenu en de voorraadbeheer van enkele wijnen zijn belangrijke speerpunten voor de toekomst. Hier zullen wij flink mee aan de slag gaan de komende maanden, zodat jullie straks nog meer kunnen genieten. Heb je zelf nog tips of suggesties, mail ons dan op info@amsterdamwinefestival.nl.

Op 1 juni start de kaartverkoop, dus blijf op de hoogte via onze Social Media en nieuwsbrief. Wij zien jullie graag weer terug eind september. Proost!

Team AWF

bron: https://www.facebook.com/events/132662793937963/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam