Eric Bibb (USA) | DE FLUX

datum: vrijdag 24 maart 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Eric Bibb USA | DE FLUX

De voor een Grammy genomineerde bluestroubadour Eric Bibb weet het publiek al decennialang te verleiden met zijn soulvolle folkblues. Van Bob Dylan kreeg hij ooit de tip Keep it simple, forget all that fancy stuff. En zo geschiedde

Eric Bibb, zoon van muzikant Leon Bibb, groeide op met de muzikale vriendenkring van zijn ouders: o.a. Peter Seeger, Paul Robeson en Bob Dylan. Bibbs liefde voor blues en muziek in het algemeen maakt hem tot een van de grootste bluesambassadeurs van zijn generatie. Inmiddels omspant zijn carrière vijf decennia, 36 (!) albums en ontelbare radio- en televisieshows en tours over de hele wereld.

Eric Bibb wordt omschreven als een van de meest beeldende bluesartiesten van deze tijd. In zijn muziek vermengt hij de rootsy sound van Americana met een meer eigentijds bluesgeluid. Een sound die hem een Grammy-nominatie en samenwerkingen met o.a. Taj Mahal, Pops & Mavis Staples, Charlie Musselwhite, Guy Davis en Hubert Sumlin opleverde.

Het optreden van bluestroubadour Eric Bibb dreigde door het failliet gaan van de North Sea Jazzclub in het water te vallen. Gelukkig kan het concert door verplaatsing naar Podium de Flux in Zaandam toch doorgaan. Reeds aangeschafte tickets voor de bijna uitverkochte show van Eric Bibb blijven geldig. Hiervoor kan men zich voor maandag 13 maart aanmelden bij hannah@podiumdeflux.nl. Meld je zo snel mogelijk aan want vol=vol.

bron: https://www.facebook.com/events/2001455533415400/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam