Festimi w/ Elias Mazian & Friends | Festimi

datum: zondag 13 augustus 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Festimi w Elias Mazian  Friends | Festimi

☀ Festimi; echt een zondag ☀

Soms voel je gewoon dat het goed zit. Dit is zo’n situatie. Elias en vrienden op bezoek bij Festimi. Het aantal ontmoetingen is inmiddels niet meer op één hand te tellen en dat is alleen maar een goed teken, want vervelen gaat het nooit.

Naast Elias verwelkomen we op 13 augustus drie artiesten en vrienden. Om te beginnen met de Belgische DJ/producer San Soda. Niet raar dat Elias heeft gekozen voor San Soda. Ze hebben namelijk veel gemeen; houden van dezelfde muziek, humor en als je het ons vraagt zijn ze goed in het toveren van een glimlach op gezichten.

Naast hem staat Olaf Boswijk. Het mastermind achter Trouw en een belangrijk persoon uit de carrière van Elias. Trouw als een tweede thuis en Olaf als tutor en vriend tegelijk.

Tot slot Zuen. Amsterdams maatje van Elias en een digger pure sang. Draaien is niet z’n enige passie. Hij is actief als regisseur en filmmaker. Zo maakte hij de videoclip van Elias z’n nieuwste track Duplicatie. Check ‘m hier: http://bit.ly/Elias-Mazian-Duplicate-Official-Video

♫ De Binnenplaats ♫
Elias Mazian (Voyage Direct)
San Soda (MTMU – Music To Take You Up)
Olaf Boswijk (Trouw)
Zuen (Skatecafé)
Festimi Soundsystem

Our music?
https://soundcloud.com/festimi

Locatie
De Binnenplaats
Humberweg 7

21+

bron: https://www.facebook.com/events/121339755149187/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam