FilmHallen Fast Forward #8: The Big Sick | FilmHallen

datum: woensdag 19 juli 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
FilmHallen Fast Forward  8  The Big Sick | FilmHallen

FilmHallen: Fast Forward is de maandelijkse filmavond van de FilmHallen. Een bijzondere (voor)première met een uitgebreid programma in het thema van de film. Aanvang: 19.30 uur. Toegang: €12,50 (Cinevilletoeslag: €2,50)

De achtste editie vindt plaats op woensdag 19 juli met als hoofdfilm The Big Sick. De film ging in première op het festival van Sundance en groeide sindsdien uit tot dé romantische komedie van het jaar. The Big Sick kan rekenen op vergelijkingen met Louie, de hitserie van comedian Louis C.K. en wordt geprezen om de manier waarop zelfs op de meest uitzichtloze momenten, humor zich presenteert als levenslijn - net als in het echte leven. Verwacht dus geen zoetsappige klucht, The Big Sick onderscheidt zich met een aangrijpend verhaal en een ijzersterke cast.
“Kumail Nanjiani's real-life romcom is a humane delight”
- The Guardian ★★★★

Over The Big Sick
De prille relatie van de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Kumail Nanjiani) en Emily (Zoe Kazan) krijgt een abrupt einde als Emily erachter komt dat Kumail haar heeft verzwegen voor zijn traditionele Pakistaanse ouders.
Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily’s excentrieke ouders (Ray Romano en Holly Hunter). Beetje bij beetje ontstaat er een band tussen Kumail en Emily’s ouders die hun leven voorgoed zal veranderen.

Het volledige programma wordt spoedig bekend gemaakt.

bron: https://www.facebook.com/events/119460451999980/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam