Finale // Popprijs Amstelland 2017 | P60

datum: zaterdag 6 mei 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Finale  Popprijs Amstelland 2017 | P60

Op deze dag vind de finale van de Popprijs Amstelland 2017 plaats!
De bands die in deze finale gaan strijden om de 1e plaats zijn:

Last Minutes Zanger, gitarist en singer-songwriter Maarten Steverink timmert al een tijd aan de weg als muzikant. Nu heeft hij vier getalenteerde muzikanten om zich heen verzameld; tweede gitarist Bob, toetsenist Martini, bassist Nuno en drummer Wouter. Samen vormen zij de Last Minutes. De muziek van de Last Minutes draait om de teksten van Maarten, waarmee hij verhalen vertelt en emoties overbrengt. Hun muziek heeft verschillende invloeden, varierend van pop en blues tot hip-hop. De band is momenteel bezig met het opnemen van hun eerste EP.

The Estate bestaat uit drie jonge multi-getalenteerde muzikanten - Armani van Engelen, Boaz Vida en Simon Haneveld. De instrumenten die ze spelen zijn piano, keyboard, keytar, drums, gitaar - akoestische en elektrische - en basgitaar. Hun muziek wordt beïnvloed door een brede mix van stijlen, waaronder bluesrock, hardrock, funk en jazzrock. Ze zijn net zo bekwaam in het spelen van een ballad als in een snel hardrock nummer!

Total Seclusion is een jonge hardcore skatepunk band met invloeden uit de vroege 1980's hardcore punk, moderne metal en een vleugje 'insanity'. Met teksten geïnspireerd door alles wat hen dwarszit of fascineert, een agressief live optreden en style switches die wat weg hebben van schizofrenie, heeft hun muziek de chaos, power en de 'kick in the balls' die we allemaal verdienen!

TAKE NO PRISONERS is een Post-Hardcore/Melodic Hardcore band uit Amsterdam en omstreken, gevormd in het begin van 2016. Sterk geïnspireerd door bands zoals Touché Amore, Have Heart, La Dispute, Defeater en Being as an Ocean vertellen zij persoonlijke verhalen. Het is een eerlijke en positieve band, aangedreven door passie en emotie.

MICK is een band bestaande uit jonge, enthousiaste, hippe jongens uit Amstelveen!! Super toch. Maar waarom MICK? Omdat daarin alle namen van de bandleden vertegenwoordigd worden. Kijk maar:
M - Mick
I - erIk
C- tim
K- marK

>> Zaterdag 6 mei // zaal open 20:00 // aanvang 20:30 // vvk €5 // zaal €7

bron: https://www.facebook.com/events/1770621689920954/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam