Here We Are - Liefde in Stadsschouwburg Amsterdam | Stadsschouwburg Amsterdam

datum: zaterdag 29 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Here We Are - Liefde in Stadsschouwburg Amsterdam | Stadsschouwburg Amsterdam

HERE WE ARE – een multidisciplinair programma van het ZID Theater, waar theater, muziek, dans en bijzondere gasten de kracht van liefde in deze tijden bevragen.

29 april 2016 in Stadsschouwburg Amsterdam, Rabozaal, 13.00 uur

Is liefde het wapen tegen destructie in deze tijd? Dit is de centrale vraag, die regisseuse Karolina Spaic van het ZID Theater, aan alle deelnemende kunstenaars, gasten en buurtbewoners stelt.

Met het programma HERE WE ARE, brengt ZID Theater verschillende facetten van de liefde in een sterk veranderde maatschappij samen. Met theater, muziek, dans en gesprekken met gasten, o.a. Yvonne van den Heuvel van de Graaf (televisiemaker, IKON); Jos Daamen (danseres, ICK); Fiora Beuger (componist en muzikant), Babs Gons (spoken word kunstenaar) laten we zien wat de kracht van liefde is en hoe dat ons als individu en als groep sterker maakt.

Inspiratie& samenwerking met Toneelgroep Amsterdam
Liefde als basis voor de menselijke samenleving en het vertrekpunt van een individu voor het leven. Kan liefde radicaal zijn? Hoe kun je je individuele passie, je eigen weg verenigen in die van de huidige maatschappij?

Door de unieke samenwerking met kunstenaars en buurtacteurs, uitgenodigde gasten en Toneelgroep Amsterdam gaan we hierover de dialoog met elkaar aan. Het programma HERE WE ARE is geïnspireerd op Wish you were here van Toneelgroep Amsterdam, wordt gespeeld in het toneelbeeld van Kings of War en verder ontwikkeld in de eigen kleurrijke ZID-stijl.

door wie
Dertig Amsterdamse buurtacteurs - spelers tussen 12 en 70 jaar, afkomstig uit alle werelddelen, maken een persoonlijk statement in het huidige tijdperk, waarin we noodgedwongen terug moeten vallen op de oerkracht van het mens zijn - liefde.
ZID maakt een multidisciplinair programma met buurtacteurs, bevlogen, getalenteerde buurtbewoners uit Amsterdam, samen met professionele dansers en acteurs en geregisseerd door Karolina Spaic.

Praktisch
ZATERDAG 29 APRIL 13.00
Locatie: Stadsschouwburg Amsterdam, Rabozaal
Entree: € 10,00/ € 6,00 korting, CJP, Stadspas, 65+
Kaartverkoop via ZID Theater : http://www.zidtheater.nl

bron: https://www.facebook.com/events/285675898518197/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam