Kambo cirkel (6 plekken vrij) | Home of the Heart Ayahuasca Amsterdam Amstelveen

datum: zaterdag 9 december 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Kambo cirkel 6 plekken vrij | Home of the Heart Ayahuasca Amsterdam Amstelveen

Op zaterdag 9 december organiseren we een Kambo cirkel. Daarvoor hebben we 2 hele lieve mensen uitgenodigd, Alwin en Mariëtte, die dit medicijn komen geven. Zij werken al jaren met Kambo en begeleiden vaak bij de sjamanen van de Yawanawa Tribe. Wij zullen assisteren tijdens hun cirkel. De Kambo cirkel vindt overdag plaats. We starten om 11.00 uur en het duurt tot circa 16.00 uur. Aansluitend beginnen we om 17.00 uur met de Ayahuasca ceremonie.

Kambo (is een boomkikker) heeft een diepe, reinigende werking. Zowel fysiek als energetisch. Om Kambo te kunnen ontvangen wordt er op de (opper)huid kleine gaatjes gemaakt met een stokje. Hier wordt, na het drinken van ca. 2 liter water, de wasachtige substantie opgezet. Na een paar minuten voel je het in je lichaam en begint het purgen. De afvalstoffen in je lichaam komen in je maag terecht en deze spuug je uit door de hoeveelheid water die je gedronken hebt. Dit duurt ca. 30 minuten met een integratie van een paar uur.

Het voordeel van Kambo doen voor Ayahuasca is dat je al heel schoon de ceremonie in gaat. De prijs voor de Kambo cirkel is €66,-.
We hebben plek voor 10 mensen. Het is mogelijk om alleen Kambo te komen doen maar mensen die aansluitend de Ayahuasca ceremonie doen hebben voorrang. De prijs voor de Ayahuasca ceremonie is €135,- inclusief overnachting en lichte maaltijden.

Meer informatie of opgeven info@homeoftheheart.nl

bron: https://www.facebook.com/events/1342744495848905/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam