Amsterdam | straatinfo
Dit evenement is al voorbij.

TransPals Trans Road Trip Presentatie | Hampshire Hotel - The Manor Amsterdam

TransPals Trans Road Trip Presentatie | Hampshire Hotel - The Manor Amsterdam

TransPals Trans Road Trip
De TransPals geven vanavond i.s.m. TransAmsterdam een presentatie over hun Trans Road Trip door Europa. Aan het eind van de avond gaan we de TransPals feestelijk uitzwaaien en een goede reis wensen.

TransPals
De 21-jarigen Dylan van der Griend en Francois Caous uit Dronten starten een project in samenwerking met TransAmsterdam http://transamsterdam.blogspot.nl/ om transgenders te helpen in Europa. De jongens zijn geboren als meisje, maar voelen zich een jongen. Door de acceptatie van hun vrienden en familie kunnen zij zichzelf zijn. Zij leggen al een aantal jaar hun transitie vast op YouTube om andere transgenders te helpen.

De acceptatie rondom transgender zijn is niet overal vanzelfsprekend. Het is bekend dat 1 op de 5 transgenders een zelfmoordpoging heeft gedaan en 2 op 3 serieuze zelfmoordgedachtes hebben of hebben gehad. Omdat het bij de jongens in persoonlijke kringen ook gebeurd is gaan zij in het voorjaar van 2018 een roadtrip maken door Europa om transgenders te helpen. Dit doen ze door hulpmiddelen (zoals bijvoorbeeld binders) uit te delen aan transgenders die kampen met acceptatie problemen in hun land/familie of geldproblemen. Binders zijn hesjes die de borsten platdrukken. Ze zullen deze persoonlijk gaan uitdelen en de hele reis op het YouTube kanaal TransPals vastleggen.

Met dit project hopen ze dat iedereen zichzelf kan zijn, zich geaccepteerd voelt en hopen zij een steentje bij te kunnen dragen aan het omlaag brengen van de zelfmoordcijfers.

Om het project tot een succes te maken en genoeg transgenders te kunnen helpen, hebben ze een crowdfunding ( https://www.gofundme.com/transgenders-helpen-in-europa ) opgezet. Met het geld kunnen ze de binders en eventueel andere hulpmiddelen aanschaffen en noodzakelijke spullen voor de reis betalen (zoals bijvoorbeeld een auto en benzine).

GEGEVENS VAN DYLAN & FRANCOIS
Contactgegevens:
Transpals@hotmail.com

YouTube kanaal TransPals: https://www.youtube.com/transpals
YouTube kanaal Francois: https://www.youtube.com/francoisc
YouTube kanaal Dylan: https://www.youtube.com/dylanvandergriend

Gofundme link: https://www.gofundme.com/transgenders-helpen-in-europa

DIT WAS HET ORIGINELE PERSBERICHT VAN OMROEP FLEVOLAND, in deze link staan ook de beelden van de LIVE uitzending http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/154430/flevoland-actie-voor-acceptatie-transgenders

TransPals
YouTube: https://www.youtube.com/transpals
Facebook: https://www.facebook.com/TheTransPals/
Instagram: https://www.instagram.com/TransPals/

Gerelateerd

Delft op zondag- Blue(s) Sunday Sounds | Hampshire Hotel- Delft Centre
zondag 18 februari 2018
Delft
All-Road training | Gebben Motoren
zaterdag 28 april 2018
Rogat
Johnny Dowd & Melle De Boer / Paard | Paard
donderdag 08 februari 2018
Sgravenhage
Pre Season Road Show, Blom Motoren Leusden | Blom Motoren
zaterdag 10 februari 2018
Leusden
Jon and Roy in Bitterzoet | Bitterzoet
donderdag 29 maart 2018
Amsterdam
Expat Arthouse: Marlina the Murderer | KINO Rotterdam
maandag 19 februari 2018
Rotterdam

Meer events in de buurt