Sugarfactory's Popquiz! | Sugarfactory

datum: dinsdag 20 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Sugarfactorys Popquiz | Sugarfactory

Elke maand kan je in Sugarfactory je popkennis testen! Quizmasters The Upbeatles en Sugarfactory organiseren iedere tweede dinsdag van de maand de enige echte Sugarfactory’s Popquiz! Stel een team samen (maximaal 5 personen) en ga de uitdaging aan! Let op: vol is vol. We raden je aan de tickets in de voorverkoop te kopen – er zijn er slechts 50 in de voorverkoop verkrijgbaar.

In verschillende rondes worden er door middel van geluidsfragmenten, video’s en foto’s vragen gesteld over popmuziek door de jaren heen; weet jij de juist artiesten bij de foto’s, wat is de titel van het gedraaide plaatje, welke albumhoes hoort bij welke band? Na elke ronde worden de antwoorden nagekeken. De winnaar ontvangt fijne prijzen, maar ook ieder ander team maakt gedurende de quiz kans op verschillende prijzen, zoals concertkaarten, festivalkaarten, platen, en meer.

Extra ► Wil jij kansmaken op de bonusprijs voor de leukste/grappigste/origineelste team naam? Meld je op het Facebook event aan met een team van maximaal 5 personen, noem je teamnaam in de reacties en tag je teamleden!

Extra ►Beperkte €6 tickets in de voorverkoop verkrijgbaar, dus wacht niet te lang! Slechts plek voor 20 teams. €7 aan de deur, zo lang de voorraad strekt. Op = op!

19:30 Deuren open
20:00 Aanvang Popquiz! (aanvang ronde 1 dus, kom niet te laat!)
22:30 Einde quiz

De aankomende Popquiz edities zijn op:
► Dinsdag 20 juni
► Dinsdag 25 juli
► Dinsdag 22 augustus

bron: https://www.facebook.com/events/447735838925973/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam