Tom Harding & DJ JP | Stadspodium

datum: zaterdag 1 juli 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Tom Harding  DJ JP | Stadspodium

DJ’s Tom Harding en JP hebben na enkele jaren van zoeken eindelijk een mooie plek in Amsterdam gevonden voor een eigen outdoor evenement. Op zaterdag 1 juli zullen Tom Harding en DJ JP met z’n tweeën de hele dag muzikaal invullen op de prachtige lokatie die Stadspodium Amsterdam ons bied.

TOM & JP BACK2BACK
DJ JP zal de dag openen en opbouwen met een muzikale mix van Underground House en Classics. Dankzij de lange settijden is er ook tijd voor een speciale DJ JP Techno mix waarbij JP ook een Drummachine en Synthesizer zal gebruiken. Hierna is er ook nog tijd voor een onvervalste DJ JP@High Quality set waarbij het laatste stuk zal worden afgesloten met een back2back sessie met Tom Harding!! Na de Back2Back sessie zal Tom Harding het stokje overnemen voor een hele speciale en nooit eerder gespeelde marathon set. Tom Harding zal de dag afsluiten met een mix van muziek uit de Evlo Love feesten periode en de muziek waarmee hij Nederland verovert heeft; zijn bekende High Quality Hardhouse Sound. Dankzij zijn extra lange set zal Tom Harding tijd genoeg hebben om al zijn hits ten gehore te brengen.

STADSPODIUM AMSTERDAM
Stadspodium Amsterdam is gevestigd aan de Turbinestraat 12 te Amsterdam en is makkelijk bereikbaar met fiets, auto of via Sloterdijk met het openbaar vervoer. Het feest begint om 13:00 en zal tot 23:00 duren. Op de lokatie zullen er markt- en eetstalletjes aanwezig zijn. Stadspodium Amsterdam is ruim opgezet en er is genoeg ruimte om te dansen en te chillen waardoor we er met zijn allen een onvergetelijke dag van kunnen maken.

Tickets
Early: €10,- ex fee
Pre: €15,- ex fee
http://bit.ly/Tom-Harding-DJ-JP-tickets

Stadspodium Amsterdam
Adres: Turbinestraat 12 Amsterdam
Openingstijden: 13:00-23:00

bron: https://www.facebook.com/events/1810385672612943/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam