Beelden verdachten brand supportershome Ajax op tv

dinsdag 27 januari 2015

Amsterdam - In Opsporing Verzocht is dinsdagavond 27 januari aandacht voor de brandstichting van het supportershome van Ajax. In de uitzending worden beelden getoond van twee verdachten. Woensdag besteden ook Bureau 020 en Bureau NH aandacht aan deze zaak.

Het supportershome brandde in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 januarihelemaal af. De brand ontstond rond 03.00 uur. Forensisch rechercheurs startteneen sporenonderzoek. Uit dat onderzoek is gebleken dat er sprake is vanbrandstichting.

Rennende mannen

In de opsporingsprogramma?s worden beelden vertoond die afkomstig zijn van decamera's onder het viaduct bij metrostation Strandvliet. Daarop zijn twee mannente zien die kort voor de brand richting het supportershome lopen en en kort nade brand de andere kant op rennen.

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht is dinsdag 27 januari om 20.30 uur te zien op NPO1. Meteen tablet , laptop of smartphone kunt u tegenwoordig ook mee kijken met hetSecond screen op live.politie.nl. Het programma wordt woensdag 28 januari om11.40 uur herhaald op NPO2. Bureau 020 en Bureau NH zijn woensdagavond te zienop respectievelijk AT5 en RTV NH.

Tips

Heeft u informatie over dit misdrijf of de mogelijke dader(s), neem dancontact op met de politie via de gratis Opsporingstiplijn 0800-6070. Of geef uwinformatie anoniem door aan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam