Politie houdt dieven verkeerskegelkarretje op A10 aan

woensdag 14 januari 2015

Amsterdam - De politie heeft woensdagochtend 14 januari 2015 omstreeks 8.30 uur drie mannen aangehouden die kort daarvoor een kegelkarretje van Rijkswaterstaat hadden gestolen op de ringweg A10.

Een weginspecteurstonddaar bij de afwikkeling van een aanrijding tussentwee voertuigen. De man was belast met de afsluiting van de A10 met de A2. Hijcreerde een afzetting door het plaatsen van kegels op het wegdek.Op enigmomentstopte een bestelwagen met aanhanger. Een man stapte uit en pakte hetkegelkarretje - bestemd voor de verplaatsing van de kegels van ongeveer vijfkilo per stuk - op en ging er vandoor.

Agenten zetten meteen de achtervolging in en hielden dedrie mannen aan.Naast de diefstal bleek de bestuurder van de bestelwagen niet in het bezit vaneen rijbewijs ende aanhanger te zwaar beladen. Een andere inzittendestondlandelijk gesignaleerd voor een niet betaalde geldboete.De bestuurder kreeg ookeen proces-verbaal voor het onnodig stilstaan op de snelweg. Twee van de drieverdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam