Winkeldief onwel na burgeraanhouding

donderdag 17 september 2015

Amsterdam - Op woensdagavond 16 september raakte een 41- jarige verdachte van winkeldiefstal onwel bij zijn aanhouding. De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is.

Rond 19.35 uur kreeg de politie de melding van een agressieve winkeldief in een supermarkt aan het Cornelis Troostplein. Toen de agenten ter plaatse kwamen lag de verdachte buiten bewustzijn op de grond. De politie verleende eerste hulp en een ambulance heeft de man naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen verklaarden dat de man betrapt werd op diefstal en er vandoor ging. Een beveiliger van de winkel wilde hem aanhouden en er ontstond een worsteling waardoor de man op de grond terecht kwam. Omstanders hielpen de beveiliger om de verdachte onder controle te krijgen. De verdachte zou daarbij gedreigd hebben met een scherp voorwerp.

De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is. De betrokken personen zijn in eerste instantie gehoord als getuigen. De verdachte heeft zich donderdagochtend aan zijn behandeling in het ziekenhuis onttrokken. De beveiliging van het ziekenhuis alarmeerde de politie. De man is opnieuw aangehouden en zit vast.

 

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam