Overlastveroorzakers aangehouden

maandag 2 november 2015

Amsterdam - De politie heeft vrijdagochtend 30 oktober achttien personen aangehouden die voor overlast zorgden in het centrum. De actie vond plaats in het kader van het Donkere Dagen Offensief.

In de omgeving van het Spui was de politie in burger aanwezig en hield twaalf personen aan in de leeftijd van 21 tot 47 jaar die zich schuldig maakten aan het op straat verkopen van fietsen (5), verkoop van verdovende middelen en/of nepdope (2), diefstal van een fiets, mishandeling (2) en het openlijk gebruik van drugs (2).

In het gebied Wallen-Noord trad de politie in uniform op en hield zes personen aan die het gebiedsverbod overtraden (3), bedelden, op de openbare weg sliepen en de openbare orde verstoorden.

De politie reageerde met deze inzet op meldingen over overlast in dit gebied. Tijdens het Donkere Dagen Offensief is de politie onopvallend aanwezig om deze illegale activiteiten terug te dringen. Met de opvallende aanwezigheid wil ze straatroven voorkomen en daarmee de veiligheid in het gebied vergroten. Die nacht vonden in dat gebied geen straatroven plaats.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam