Voortvluchtige Brit aangehouden

donderdag 18 juni 2015

Amsterdam - Een rechercheur van de Regionale recherche en gespecialiseerd in het opsporen van voortvluchtige Britten hield dinsdagochtend 16 juni 2015 een 36-jarige voortvluchtige Brit aan.

De rechercheur die bekend was met een Europees Aanhoudingsbevelen een foto van de voorvluchtige man herkende hem op straat. Hij nam de manonder observatie en volgde hem terwijl die de Nieuwendijk opliep in de richtingvan de Dam. Tijdens dit volgen nam de rechercheur contact op met hetOperationeel Centrum (Gemeenschappelijke meldkamer) om uniformpersoneel terplaatse te laten komen om te assisteren bij de aanhouding. De man kon toenzonder problemen worden aangehouden. Hij gaf direct zijn echte naam op en lietweten opgelucht te zijn dat hij was aangehouden zodat hij zijn kinderen nu inGroot Brittanni weer kon zien.

De voortvluchtige Brit wordt verdacht betrokken te zijn bij dehandel in drugs en het witwassen van crimineel verkregen geld. Hij is teroverlevering aan de Britse autoriteiten overgedragen aan het openbaarministerie.

Noot voor redacties: Videobeelden van de aanhouding zijn op tevragen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam