Drugsbende opgerold, vijf verdachten aangehouden

woensdag 11 december 2013

Amsterdam - De politie heeft dinsdag 10 december tussen 10.00 en 13.00 uur op verschillende plekken in Amsterdam vijf mannen (20 t/m 53 jaar) aangehouden en doorzoekingen in hun woningen en auto's gedaan. De mannen worden verdacht van het in georganiseerd verband produceren en verhandelen van verdovende middelen.

Twee verdachten werden met hulp van het arrestatieteamaangehouden in hun auto. Een andere verdachte werd door het arrestatieteamgearresteerd in zijn woning aan het Ambonplein. De laatste twee werden in hunwoning aangehouden door agenten. In totaal werd in acht woningen gezocht naar deverdachten en naar bewijsmateriaal. Ook de auto's van de verdachten werdendoorzocht. In vrijwel alle woningen vonden de agenten verdovende middelen. Ooktroffen zij weegapparatuur, telefoons, sieraden en geld aan. Deze spullen zijnin beslag genomen.

Top 600

Het rechercheteam van de Top 600 had de verdachten al enige tijdin de gaten. Drie van de verdachten staan op de Top 600 lijst van de politie engemeente. Het onderzoek is nog niet afgerond en de politie sluit meerdereaanhoudingen dan ook niet uit.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam