Getuigenoproep ernstige mishandeling in trein CS

dinsdag 31 mei 2016

Amsterdam - De politie zoekt getuigen van een ernstige mishandeling die plaatsvond in een trein op Amsterdam CS op zaterdagochtend 14 mei 2016 omstreeks 00.20 uur. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of meld misdaad anoniem op 0800-7000.

De mishandeling vond plaats op het balkon van een volle trein, die stilstond op perron 8A met o.a. bestemming Heerhugowaard. Een man gedroeg zich agressief en schreeuwde tegen de passagiers. Diverse reizigers, waaronder het 27-jarige vrouwelijke slachtoffer, maakte hier opmerkingen over.

Kennelijk was de man hier niet van gediend en pakte het slachtoffer bij haar keel en sloeg haar met beide vuisten op haar hoofd en gezicht. Het slachtoffer zag kans om aan de noodrem te trekken, maar dat weerhield de man niet om haar aan haar haren naar beneden te trekken. Hij stompte haar daarna nog vele keren op haar hoofd en gezicht. Na deze mishandeling sprong de man de trein uit en rende weg. De politie hield een 31-jarige man uit Almere kort daarna, op basis van het opgegeven signalement, als verdachte aan. Hij is ’s avonds om 21.00 uur na verhoor heengezonden.

Om een compleet beeld te krijgen van wat er in de nacht van vrijdag op zaterdag op Amsterdam CS heeft plaatsgevonden is de politie op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Het slachtoffer heeft een hersenschudding, een opgezwollen oog en een pijnlijk oor opgelopen door deze mishandeling en is na onderzoek door een dokter met een wekadvies naar huis gegaan.

Laat het ons weten via het formulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam