Recherche zoekt getuigen vechtpartij cafe De Kraai

woensdag 26 november 2014

Amsterdam - Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het schietincident dat plaatsvond in caf De Kraai aan de Kruitberghof in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 november jl. is dringend op zoek naar getuigen die informatie hebben over een vechtpartij de avond ervoor.

Die zaterdagnacht, rond half 3, wordt er plotseling meerdere keren in hetcaf in Amsterdam Zuidoost geschoten, waar op dat moment zo'n 100 mensenaanwezig zijn. De actie lijkt gericht op n persoon, vier mensen raken gewond.Uit onderzoek blijkt nu dat de schietpartij vermoedelijk verband houdt met eenvechtpartij die de nacht ervoor (vrijdag op zaterdag) rond 03.00 uur, inhetzelfde caf heeft plaatsgevonden.

Getuigen

Bezoekers van het caf die de bewuste zaterdagnacht aanwezig waren, maarvooral ook diegenen die getuige of betrokken zijn geweest bij de vechtpartij opvrijdagavond 7 november worden met klem verzocht contact op te nemen. Zij kunnenbellen met de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem isbereikbaar op 0800-7000.

Bureau 020 en Bureau NH

De opsporingsprogramma's Bureau 020 (AT5) en Bureau NH (RTVNH) bestedenwoensdagavond 26 november ook aandacht aan deze zaak.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam