Amsterdam | straatinfo

moord-doodslag politie meldingen

Gezochte Rida Bennajem bij liquidatie omgekomen

moord / doodslag

Amsterdam - Zaterdagavond 16 maart 2013, is de 21-jarige Rida Bennajem bij een schietincident in de Comeniusstraat om het leven gekomen. De recherche gaat uit van een afrekening. De familie is in kennis gesteld van zijn overlijden.

Rond tien over elf vielen er veel schoten in de Comeniusstraat.Het slachtoffer werd meerdere malen van dichtbij getroffen. Een reanimatie hadgeen resultaat meer. De omgeving werd onmiddellijk afgezet en in de directeomgeving werd een zoektocht gehouden naar de eventuele dader of daders.Aangezien het hier lijkt te gaan om een liquidatie werd een TGO (TeamGrootschalige Opsporing) op deze zaak gezet. Forensisch specialisten zijn, zoalste doen gebruikelijk, uren met een PD-onderzoek bezig geweest.

Het slachtoffer stond op de Nationale Opsporingslijst en er isveelvuldig aandacht aan hem besteed in meerdere opsporingsprogramma?s. Hij werdverdacht betrokken te zijn geweest bij een overval in Leiderdorp waarbijgeschoten was op een juwelier en politiemensen.

Het rechercheteam is op zoek naar getuigen van hetschietincident of naar mensen die informatie hebben over dit ernstige misdrijf.Zij kunnen telefonisch contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Soortgelijke berichten

Foto aangetroffen in onderzoek liquidatie Rida Bennajem
Amsterdam

Aanhouding gezochte verdachte schietincident
Venlo

Fietser omgekomen bij verkeersongeluk
Zwartebroek

Liquidatie S.F. van Ossstraat
Amsterdam

Vrachtwagenchauffeur omgekomen bij ongeval A1
Holten

Automobilist omgekomen bij eenzijdige aanrijding
Milheeze

Automobilist omgekomen bij eenzijdig ongeval
Coevorden

Baby omgekomen bij verkeersongeval A2 (update)
Bruchem

Man omgekomen bij ongeval met trein
Dieren

Bewoners omgekomen bij brand op woonboot
Zwolle

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio