Verdachte aangehouden na liquidatie in Amsterdam

dinsdag 31 december 2013

Amsterdam - Het team grootschalige opsporing, dat het schietincident met dodelijke afloop onderzoekt die vrijdag plaatsvond in de Sieg Vaz Diasstraat te Amsterdam, heeft maandag 30 december een verdachte aangehouden. Ook de identiteit van het slachtoffer is inmiddels bekend.

De 19-jarige verdachte uit Amsterdam werd maandag 30 december inAmsterdam Zuid aangehouden. Vlak na het schietincident werd een groene OpelVectra gezien. Deze auto is na onderzoek aangetroffen in Breda en in beslaggenomen voor verder onderzoek. Het onderzoeksteam vermoedt dat de moord isgepleegd naar aanleiding van een ruzie in het criminele circuit. Meeraanhoudingen worden niet uitgesloten. Het slachtoffer is de 34-jarige DaliborSpasic uit Servi. Zijn familie is inmiddels genformeerd over zijn overlijden.

Informatie nodig!

Hoewel het onderzoeksteam inmiddels verschillende getuigen heeftgesproken, is zij nog altijd op zoek naar mensen die informatie hebben over ditschietincident. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam