Getuigen verkeersongeval Haarlemmerweg gezocht

zondag 17 september 2017

Amsterdam - Op de Haarlemmerweg heeft zaterdagavond 16 september 2017 een ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s. Daarbij raakten vijf personen gewond. De politie heeft de aanrijding in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Rond 23.35 uur reed een gezin op de Haarlemmerweg, vanuit Haarlem richting Amsterdam. Net voorbij Halfweg wordt het gezin van achteren aangereden door een ander voertuig. De 25-jarige bestuurder van dat voertuig bleek onder invloed van alcohol. Zijn voertuig sloeg door de aanrijding over de kop. Hij raakte daar lichtgewond bij en is aangehouden als veroorzaker van het ongeval. De vijf gezinsleden - 4 volwassenen en een kind van 1,5 jaar – in de andere auto zijn met divers letsel opgenomen in het ziekenhuis.

Bent u getuige geweest van dit ongeval en heeft u de politie nog niet gesproken? Geef uw informatie dan door via telefoonnummer 0900-8844 of via onderstaand tipformulier aan de specialisten van het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV).

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam