Amsterdam | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Politie zoekt doorrijder verkeersongeval Rozengracht

ongeluk

Amsterdam - De politie is op zoek naar een scooterbestuurder die woensdagavond 13 augustus 2014 rond 22.30 uur is doorgereden na een verkeersongeval op de Rozengracht. Bij de aanrijding raakte een 28-jarige Amsterdammer ernstig gewond. Het slachtoffer is met hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Het slachtoffer werd geschept door de scooter toen hij plotseling de straatoverstak. De scooterrijder gleed door richting de trambaan en ging er daarnavandoor. Een 41-jarige vrouw die het slachtoffer wilde helpen, werd vervolgensaangereden door een fietser. Bij die aanrijding kwam ook de fietser ten val.Zowel de voetganger als fietser konden ter plaatse worden behandeld. Toenagenten de betrokken fietser aanspraken, bleek dat hij te diep in het glaasjehad gekeken. Tegen de 27-jarige Amsterdammer is proces-verbaal opgemaakt.

De politie heeft ter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld enroept de bestuurder van de scooter op om zich alsnog te melden. Getuigen van deaanrijding kunnen bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Politie zoekt doorrijder
Rotterdam

Politie zoekt doorrijder na ongeval
Hilversum

Politie zoekt doorrijder en getuigen ongeval
Hengelo Ov

Doorrijder gepakt
Purmerend

Doorrijder gepakt
Beverwijk

Doorrijder aangehouden
Den Helder

Doorrijder gezocht
Warmenhuizen

Doorrijder verzet zich
Zandvoort

Doorrijder Leidseplein snel aangehouden
Amsterdam

Ernstige aanrijding met doorrijder in Heerhugowaard
Heerhugowaard

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio