Politie zoekt doorrijders na ernstig ongeval

woensdag 19 juni 2013

Amsterdam - De politie is dringend op zoek naar drie jongens op een vermoedelijk blauwe scooter. Zij waren woensdag 19 juni betrokken bij een ernstig verkeersongeval op de Piet Heinkade. Hierbij raakte een fietsster zwaargewond. Het slachtoffer werd met ernstig hoofdletsel overgebracht naar een ziekenhuis. 'Ze lieten het slachtoffer hulpeloos achter', zegt een politiewoordvoerder. Volgens omstanders reed het trio weg in de richting van de Panamalaan. Ze vielen op door hun agressieve rijgedrag.

Kramatweg

Korte tijd later kreeg de politie een nieuwe melding van eenaanrijding, waarbij een blauwe scooter betrokken was met drie jongens erop. Datwas op de Kramatweg in Amsterdam- Oost. In dit geval ging het om een aanrijdingmet een personenauto. Opnieuw verlieten de drie op de scooter de plaats van hetongeval. Bij deze aanrijding raakte niemand gewond. Het onderzoeksteam zoekt dedrie jongens en getuigen die iets van het ongeval op de Piet Heinkade ofKramatweg hebben gezien. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of met Meld MisdaadAnoniem 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam