Getuigenoproep overval IJburglaan

zaterdag 9 januari 2016

Amsterdam - Op zaterdagochtend 9 januari heeft een man een winkel aan de IJburglaan overvallen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Rond 10.00 uur kwam een man de winkel binnen en bedreigde medewerkers met een mes. Na een worsteling met een medewerker ging hij er met een onbekend geldbedrag vandoor. Eén van de medewerkers raakte lichtgewond bij de overval. Meerdere politie-eenheden zochten in de omgeving naar de overvaller en met behulp van Burgernet vroeg de politie omwonenden uit te kijken naar de man. Tot op heden is hij niet gevonden.

De overvaller is ongeveer 20 jaar en droeg ten tijde van de overval een rood vest en een legergroene jas. Hij had een grijze joggingbroek aan en droeg zijn sokken over zijn broek. De dader droeg opvallende schoenen met gekleurde blokjes.

De recherche heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Mensen die informatie hebben over de overval, de dader of zijn vluchtroute wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam