Slachtoffers gezocht van beroving na seksafspraak

woensdag 8 februari 2017

Amsterdam - De Amsterdamse politie heeft op 30 januari een man en twee vrouwen aangehouden op verdenking van beroving na een seksdate. Uit het vervolgonderzoek bleek dat deze verdachten mogelijk meer slachtoffers hebben gemaakt. Slachtoffers worden opgeroepen aangifte te doen.

Via datingsite Badoo namen de vrouwen contact op met vaak wat oudere mannen, waarna een chat volgde en soms een afspraak. Tijdens de afspraak met de vrouwen werden de slachtoffers door één of meerdere mannen beroofd van hun geld en/of waardevolle spullen. De politie sluit niet uit dat de beroving onder bedreiging van een wapen plaatsvond. Uit onderzoek blijkt dat de verdachten op verschillende locaties op deze wijze een beroving hebben gepleegd.  

De vrouwen komen uit de omgeving van Amsterdam en hebben het volgende signalement:

Vrouw 1

Vrouw 2

De politie heeft één aangifte binnengekregen maar vermoedt dat er nog meer slachtoffers zijn. Zij worden opgeroepen zich te melden, dat kan via 0900-8844 of via het tipformulier onderaan dit bericht. We kunnen ons voorstellen dat het voor slachtoffers lastig kan zijn om aangifte te doen, maar de rechercheurs benadrukken dat de slachtoffers niets strafbaars hebben gedaan door de afspraak te maken en dat met de aangiften zeer discreet wordt omgegaan. 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam