Amsterdam | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Snelle aanhouding na overval

overval / beroving

Amsterdam - De recherche heeft dinsdagmiddag omstreeks 16.00 uur een 33-jarige Amsterdammer aangehouden in het onderzoek naar de overval op een horecagelegenheid op de Admiraal de Ruyterweg in Amsterdam.

De overval vond een dag eerder plaatst, maar het rechercheteam kreeg de verdachte al snel in het vizier en kon de verdachte kort daarop aanhouden. De verdachte zal zich vrijdag moeten verantwoorden voor de rechter-commissaris.

Eerder verschenen persbericht 06-02-2018:

Op maandag 5 februari 2018 vond een overval plaats op een horecagelegenheid op de Admiraal de Ruyterweg. Bij de overval vielen geen gewonden. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen zich te melden.

Omstreeks 18.00 uur kwam een man met een mes binnen. Een vrouwelijke medewerkster was alleen aanwezig in de zaak. De man bedreigde haar met een groot mes. Nadat de dader geld uit de kassa kreeg, vertrok hij in nog onbekende richting.

Soortgelijke berichten

Aanhouding voor overval winkel
Hilversum

Aanhouding voor overval COOP supermarkt
Tiel

Aanhouding na overval op tankstation
Roermond

Aanhouding na overval op tankstation
Deventer

Nieuwe aanhouding voor overval op reisbureau
Roermond

Overval cafetaria
Groningen

Verdachte overval woning aangehouden
Groningen

Gewapende overval
Vinkeveen

Politie onderzoekt overval horecazaak
Leeuwarden

Aanhouding poging overval
Tilburg

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio