Amsterdam | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Vier verdachten aangehouden na overval drogist Bijlmerplein

overval / beroving

Amsterdam - Op zaterdag 6 januari 2018 vond er een overval plaats op een drogist aan het Bijlmerplein. Na de overval hield de politie vier verdachten aan en is nog op zoek naar getuigen.

De politie hield kort na de overval rond 12.30 uur vier verdachten aan, mede op aanwijzing van getuigen. Een politiehond beet een van de verdachten, die zich schuilhield in een bosschage. De man is voor zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis.

Er is een gering bedrag buit gemaakt, wat door de politie is aangetroffen. De vier verdachten zijn in de leeftijd van 17 tot 24 jaar oud, allen woonachtig in Amsterdam. Zij zitten nog vast.

Voor het winkelpersoneel en de aanwezige klanten is slachtofferhulp ingeschakeld . De politie is op zoek naar getuigen die bij de overval aanwezig waren dan wel hier informatie over hebben en nog niet met de politie hebben gesproken. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of het tipformulier invullen. Via het tipformulier kan men eventueel ook beeldmateriaal ter beschikking stellen.

Laat het ons weten via het tipformulier.

Soortgelijke berichten

Twee aanhoudingen na inbraak drogist
Urk

Getuigenoproep overval drogist Bezaanjachtplein
Amsterdam

Onderzoek naar overval drogist
Rotterdam

Verdachte van overval drogist aangehouden
Druten

Overval
Roosendaal

Overval op drogist, politie zoekt getuigen
Bergambacht

Buurtonderzoek: ramkraak Bijlmerplein
Amsterdam

Overval textielwinkel
Almere

Overval horecagelegenheid
Delfzijl

Overval tankstation
Borne

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio