Dode bij schietincident in horecagelegenheid

zaterdag 27 september 2014

Amsterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident dat in de vroege ochtend van zaterdag 27 september plaatsvond. Bij het incident is een man om het leven gekomen.

Rond 4.15 uur kreeg de politie de melding dat er geschoten was in eenhorecagelegenheid aan de Mekongweg. Bij het schietincident is een man geraakt enter plekke aan zijn verwondingen overleden. Ten tijde van het incident waren erongeveer 2000 bezoekers aanwezig. Verder raakte er niemand gewond.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart. Camerabeelden zijn veiliggesteld en detechnische recherche heeft sporenonderzoek verricht. Veel politie-eenhedenhebben in de omgeving naar de dader gezocht, maar hij is tot op hedenvoortvluchtig.

Getuigenoproep

In verband met het onderzoek komt de politie graag in contact met getuigen.Mensen die informatie hebben over het schietincident of over de dader en zijnvluchtroute, kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgevenkan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam