Getuigenoproep schietincident Commelinstraat

zondag 28 mei 2017

Amsterdam - In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 mei heeft een schietincident plaatsgevonden op de Commelinstraat. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 02.25 uur hoorden mensen in de Commelinstraat harde knallen. Het bleek dat er meerdere keren geschoten was, want op straat trof de politie meerdere hulzen aan. Voor zover bekend raakte niemand bij het schietincident gewond. Wel zijn meerdere auto’s beschadigd.

Getuigen verklaarden ter plaatse aan agenten dat na het schietincident een auto hard wegreed. Ook vertelden zij dat ze een man hadden zien wegrennen. Rechercheurs van de forensische opsporing deden onderzoek in de straat en stelden sporen veilig. 

De recherche heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Getuigen die meer over het schietincident, de weggereden auto, de schutter(s) en/of hun vluchtroute weten, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Ook informatie over de mogelijke achtergrond van dit incident ontvangt de recherche graag. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam