Man overleden na schietincident

donderdag 18 februari 2016

Amsterdam - Op woensdagavond 17 februari is bij een schietincident op de Oostelijke Handelskade een man om het leven gekomen. De recherche roept getuigen op zich te melden. Ook vraagt de politie om foto's en video's van het incident met het onderzoeksteam te delen.

Rond 22.45 uur kreeg de politie de melding van een schietincident op de Oostelijke Handelskade. Bij het incident is meerdere keren geschoten. Omstanders hebben het slachtoffer direct gereanimeerd, waarna hulpverleners het van hen overnamen. De reanimatie mocht niet meer baten, de man is ter plekke aan zijn verwondingen overleden.

Na het incident is een auto weggereden. Die vermoedelijke vluchtauto is brandend aangetroffen op de In de Poldermolen in Duivendrecht. Mogelijk zijn de daders daar overgestapt in een donkerkleurige auto, mogelijk van het merk Fiat of Peugeot. Zij zijn nog niet gevonden.

De recherche is direct een uitgebreid onderzoek gestart en roept getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben op zich te melden via 0900-8844. Anoniem informatie over deze zaak doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Mogelijk zijn er getuigen die foto's of video's van het incident of de vluchtauto hebben gemaakt. In verband met het onderzoek ontvangt de politie dit beeldmateriaal graag. Beelden kunnen geupload worden via een formulier op politie.nl

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam