Amsterdam | straatinfo

schietpartij politie meldingen

Man overleden na schietincident

schietpartij

Amsterdam - In de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 januari heeft een schietincident plaatsgevonden aan de Wolbrantskerkweg. Het slachtoffer werd rond 02.20 uur op straat onder vuur genomen. Hierbij is gebruikgemaakt van een automatisch wapen.

Getuigen hoorden meerdere schoten en hebben direct de politie gebeld.Hulpdiensten hebben de man nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. Devermoedelijke identiteit van het slachtoffer is bij de politie bekend, maarwordt pas gemeld nadat deze officieel is vastgesteld. Getuigen hebben gezien dateen auto is weggereden na het schietincident. De politie is direct een grootonderzoek gestart op de locatie en in de omgeving. De politiehelikopter heeftsamen met eenheden op de grond gezocht naar de mogelijke vluchtauto. Vooralsnogzijn geen verdachten aangehouden. De recherche komt graag in contact met mensendie getuige zijn geweest. Informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844 ofanoniem via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Schietincident
Haarlem

Schietincident vakantiepark
Ewijk

Update schietincident Helmond
Helmond

Verdachte schietincident aangehouden
Roermond

Aanhouding gezochte verdachte schietincident
Venlo

Reconstructie schietincident december 2014
Echt

Verdachte schietincident aangehouden
Tiel

Verdachte schietincident Australihavenweg aangehouden
Amsterdam

Verdachte aangehouden voor schietincident
Enschede

Aanhouding schietincident Meidoornlaan Weesp
Weesp

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio