Slachtoffer dodelijk schietincident is 37-jarige Amsterdammer / Recherche zoekt getuigen

vrijdag 16 oktober 2015

Amsterdam - De man die gistermiddag is doodgeschoten in een bedrijfsruimte aan de Derkinderenstraat is een 37 jarige man uit Amsterdam.

Het slachtoffer is met meerdere schoten om het leven gebracht. Het Team Grootschalige Opsporing dat onderzoek doet in deze zaak wil desondanks nog niet spreken van een liquidatie. Dit heeft te maken met dat het onderzoek naar de achtergrond van het slachtoffer nog in volleĀ gang is en om die reden alle scenario's opengehouden moeten worden.

Wel wil de recherche graag spreken met getuigen die iets gezien of gehoord hebben van het schietincident. Rond kwart over drie gistermiddag kwam de melding binnen bij de politie toen een kennis van het slachtoffer de man aantrof. Het team houdt er echter rekening mee dat het incident al eerder die middag gebeurde. Getuigen worden dan ook dringend opgeroepen zich te melden via het algemene politienummer 0900- 8844. Anoniem kunnen mensen contact opnemen via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam