Getuigen straatroof Meeuwenlaan gezocht

donderdag 4 mei 2017

Amsterdam - Zaterdagavond 1 april heeft er een straatroof plaatsgevonden op de Meeuwenlaan in Amsterdam-Noord. De politie zoekt getuigen van dit incident.

Rond 23.20 uur fietst het slachtoffer op de Meeuwenlaan in de richting van het IJplein. Op een gegeven moment komt er van rechts uit de Nachtegaalstraat een scooter hard aanrijden. Het slachtoffer schrikt hier van en remt. De scooter komt vlak voor de fiets van het slachtoffer tot stilstand. Het slachtoffer biedt haar excuses aan en fietst vervolgens weer door. De scooter volgt het slachtoffer en gaat heel dicht op haar rijden. Daarna pakt de bestuurder van de scooter de tas van het slachtoffer, die in een krat voor op haar fiets zit, en gaat ervandoor. De bestuurder keert om en rijdt weg in de richting van de Johan van Hasseltweg.

Het signalement van de verdachte:

- Man;

- Tussen de 18 en 25 jaar oud;

- Licht getint;

- Normaal postuur;

- Tussen de 1.70 en 1.80 meter lang;

- Zwart haar, kort aan de zijkant en bovenop langer en golvend.

De scooter waar de verdachte op reed was klein van model en blauw van kleur 

De politie zoekt getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over deze straatroof en (de vluchtroute van) de dader. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844. Via het tipformulier is het ook mogelijk beeldmateriaal ter beschikking te stellen aan de politie. 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Amsterdam | 112 alarmeringen Amsterdam | Goedkoop Tanken in Amsterdam | Supermarkten in Amsterdam | Weerbericht Amsterdam