Amsterdam | straatinfo

vermist-gezocht politie meldingen

Lichaam in Herengracht blijkt vermiste Brit

vermist / gezocht

Amsterdam - Op maandagavond 1 februari is in de Herengracht het lichaam van een man gevonden. Onderzoek heeft uitgewezen dat het om de vermiste Brit Richard Cole gaat. De politie onderzoekt hoe hij in het water terecht is gekomen.

Gistermiddag zocht de politie met een speurhond op het water naar de Brit die sinds maandag 25 januari vermist was. Op de Herengracht was de hond onrustig. Naar aanleiding van camerabeelden die tijdens het onderzoek bekeken zijn en het feit dat de hond onrustig was, is maandagavond op die locatie gezocht met duikers en sonarapparatuur van defensie. Bij deze zoektocht stuitten de duikers op het lichaam van een man. Uit het onderzoek naar de identiteit van de man blijkt dat het gaat om de vermiste Brit. Zijn familie is in kennis gesteld. Het is nog onduidelijk hoe hij in het water terecht is gekomen. De politie doet onderzoek naar het overlijden van de man en de omstandigheden waaronder hij te water is geraakt.

Soortgelijke berichten

Vissers vinden vermiste man
Leeuwarden

Vermiste vrouw aangetroffen
Hasselt

Vermiste vrouw terecht
Arnhem

Zoekactie vermiste matroos
Sliedrecht

Vermiste Milenka terecht
Zoetermeer

Vermiste man overleden
Lelystad

Vermiste Charlie Fritz aangetroffen
Zaandam

Vermiste Annabelle Smit gevonden
Kapelle

Zoekacties vermiste Noor uitgebreid
Amsterdam

Vermiste Karim weer terecht
Rotterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio