Amsterdam | straatinfo

wapen politie meldingen

Aanhoudingen voor handel in en bezit van vuurwapens

wapen

Amsterdam - In samenwerking met diverse politie-eenheden zijn arrestatieteams en rechercheurs op dinsdagochtend 9 december op zes plaatsen in verschillende steden in Nederland binnengevallen op zoek naar vuurwapens. Er zijn vandaag drie verdachten aangehouden in verband met vuurwapenbezit en vuurwapenhandel.

Het is het sluitstuk van een onderzoek naar handel in verdovende middelen envuurwapenhandel dat een Bovenregionaal Rechercheteam sinds een half jaar draaideonder supervisie van een officier van justitie van het parket Amsterdam.

Automatische vuurwapens

Er zijndinsdag in totaal vijf vuurwapens aangetroffen,waaronder een aantal automatische vuurwapens. Er is daarbij een grotehoeveelheid bijbehorende munitie gevonden, die eveneensin beslag isgenomen.

Cocanewasserij

In dit onderzoek zijn in een eerdere fase ook al vier verdachten aangehoudenen zijn al vier vuurwapens en ruim 100 patronen inbeslaggenomen. Er is ook eencocanewasserij aangetroffen en een drugslijn tussen Amsterdam en Curaaoopgerold. Die vier verdachten zitten nog vast

Soortgelijke berichten

Aanhoudingen na drugsactie Terneuzen
Terneuzen

Vijf aanhoudingen in internationaal onderzoek drugshandel
Venlo

Aanhoudingen na wapen- en drugsvondst
Valkenswaard

Aanhoudingen in drugsonderzoek
Enschede

Twee aanhoudingen na wapenvondst
Heerlen

Ruim 300.000 euro en acht aanhoudingen bij hennepactie
Groningen

Drie aanhoudingen bij inval
Vlissingen

Aanhoudingen na drugsvangst
Soest

Vijf aanhoudingen na drugsactie
Goes

Negen aanhoudingen bij drugsactie
Oss

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio